Oldal kiválasztása

Impresszum

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

 

Linkek:

A weboldalainkon előforduló linkek: a tulajdonos nem felelős más weboldalak tartalmáért, továbbá a más weboldalak tulajdonosainak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért.

Biztonság:

Minden, a jóhiszemű üzletvitel során elvárható intézkedést megteszünk, hogy az ügyfelek személyes adatait illetéktelenektől megvédjük.

 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Felelősség korlátozása:

A látogatók a weboldalt kizárólag saját felelősségükre használhatják. Nem vállalunk felelősséget semmiféle üzleti tanács végrehajtásáért, amennyiben azt a weboldal látogatója a felügyeletünk nélkül hajtotta végre. A tulajdonos a jelen weboldalak használata során az ügyfélnél felmerülő károkért kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

 

Változtatás joga:

A tulajdonos fenntartja magának a weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.  Különös tekintettel igaz ez az árváltoztatásra. A tulajdonos nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ napra kész legyen.

 

JOGI NYILATKOZAT

Azzal, hogy látogatod az általunk üzemeltetett beataszoke.com domain néven és ennek aldomainjein elérhető weboldalakat, így jelen weboldalt, elfogadod az alábbi feltételeket.

A beataszoke.com domain néven és ennek aldomainjein elérhető weboldalak, így jelen weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, bármilyen technikával történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos minden jogot fenntartunk. A beataszoke.com bármely tartalmának megosztása, másolása csak forrás megjelöléssel történhet.

 

ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

A Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatások során rögzített személyes adatokat bizalmasan, a hatályos adatvédelmi jogszabályokkal összhangban, az Adatvédelmi Tájékoztatóban  rögzítettek szerint kezeli.

 

PANASZKEZELÉS

Panaszaidat, észrevételeidet az hello@/beataszoke.com email címen jelezheted felénk.

Kérünk, hogy amennyiben panasszal élnél szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, úgy elsősorban felénk fordulj.  Elkötelezettek vagyunk a panaszok békés úton történő rendezése mellett.

Esetlegesen felmerülő vitáink rendezésére az Online Vitarendezési Platformot is igényben veheted. Az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.
A platform elérhető az alábbi linkről: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Panaszoddal a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerint illetékes békéltető testületekhez is fordulhatsz. A békéltető testületek illetékességére és eljárására vonatkozó információkat az alábbi linken találod meg: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek.
A Szolgáltató és az Ügyfél között létrejött jogviszonyra a magyar jog, elsősorban a Polgári

Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései az irányadóak.

Szolgáltató adatai:

Szőke Beáta EV
Székhely: 8360 Keszthely, Munkás u. 5.
Kapcsolattartási adatok:
e-mail: hello@beataszoke.com
Adószám: 68832036-1-40, Zala Megyei Kormányhivatal
Tárhelyszolgáltató: Websupport Magyarország Kft.
Budapest, Victor Hugo u. 18, 1132
Telefon: +36 1 700 2323